Φθηνές πτήσεις

Φθηνές πτήσεις – φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Φθηνές πτήσεις υπάρχουν σχεδόν πάντα και μπορείτε να τις ανακαλύψετε, αρκεί να ψάχνετε έξυπνα! Εαν δεν σας ενδιαφέρει ο προορισμός ή έχει μικρή σημασία και απλά σας ενδιαφέρει να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για μια απόδραση, τότε με έξυπνες κινήσεις μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά!

– Οργανώστε έξυπνα την αναζήτησή σας

Θα πρέπει να αρχίσετε την αναζήτηση από τα καλύτερα site για αεροπορικά εισιτήρια. Στο Travelo.gr θα βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού. Απλά εισάγετε το μέρος που θέλετε να επισκεφθείτε, τις ημέρες και τα άτομα και το σύστημα αυτόματα σας επιστρέφει την καλύτερη δυνατή τιμή καθώς και τον καλύτερο συνδυασμό πτήσεων!

– Κλείστε 2 με 6 εβδομάδες πιο πριν

Εαν το ταξίδι σας θα είναι εντός Ελλάδος, τότε θα πρέπει να κάνετε κράτηση 2 με 6 εβδομάδες πιο πριν. Ειδικά εαν είναι μέσα σε τουριστική περίοδο ή σε κάποιο τριήμερο αργιών, τότε σίγουρα υπολογίστε 30 με 50 ημέρες πριν την αναχώρησή σας. Οι καλύτερες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια, για πτήσεις εσωτερικού είναι 2 εβδομάδες πριν την αναχώρηση.

– Κλείστε ξενοδοχείο απευθείας

Το καλύτερο για να επιτύχετε ένα καλό deal για την διαμονή σας, είναι να κλείσετε το ξενοδοχείο απευθείας και όχι μέσω τρίτων ιστοσελίδων όπως το booking ή το trivago. Κάντε μια αναζήτηση για τα καταλύμματα που σας ενδιαφέρουν και σημειώστε όσα σας άρεσαν. Έπειτα επικοινωνήστε με το κατάλλυμα για μια προσφορά για τις ημερομηνίες που θέλετε. 90% θα σας δώσει καλύτερη τιμή!

– Πληρώστε μέσω κάρτας

Η πληρωμή των αεροπορικών εισιτηρίων μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, σας ωφελεί ιδιαίτερα καθώς έτσι δε πληρώνετε τέλη χρήσης ή προμήθειες. Πάντα έχετε τη καλύτερη δυνατή τιμή εαν πληρώνετε αμέσως τα αεροπορικά εισιτήρια που κλείνετε.

– Μαζεύετε μίλια

Αρκετές εταιρείες όπως η Aegean, Air France,κ.α. έχουν κάρτες συλλογής μιλίων. Τι είναι ακριβώς αυτές; Όσο περισσότερο ταξιδεύετε, τόσα μίλια μαζεύετε! Μετά από κάποια μίλια δικαιούστε δωρεάν αεροπορικά εισητήρια ή αναβαθμίσεις θέσεων, πρόσβαση σε lounge αεροδρομίου,κ.α.

– Κλείνετε πάντα τα αεροπορικά εισιτήρια online

Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε τις καλύτερες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια, είναι να τα κλείνετε online, μέσα από τις διάφορες ιστοσελίδες που υπάρχουν όπως η Expedia και το Travelo.gr . Μια ακόμα καλή, Ελληνική εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια είναι και η airtickets. Στο online ταξιδιωτικό γραφείο Travelo μπορείτε να βρείτε αεροπορικά airtickets στη καλύτερη τιμή, εγγυημένα!

– Κάντε online check in

Το online check in, πέρα ότι σας εξασφαλίζει χρόνο στο αεροδρόμιο, σε μερικές αεροπορικές εταιρείες σας εξασφαλίζει και χρήματα! Κι αυτό γιατί έχετε πέναλτυ εαν πάτε στο αεροδρόμιο και δεν έχετε μαζί σας το check in και το boarding pass! Οπότε σιγουρευτείτε από το σπίτι σας ότι έχετε κάνει το απαραίτητο check in και έχετε εκτυπώσει το boarding pass για τη πτήση σας!…

Παγωτομηχανές

Παγωτομηχανές

Οι παγωτομηχανές είναι ένα μηχάνημα βασικό, για όλα τα σοβαρά καταστήματα εστίασης. Είναι ένα προϊόν που δουλεύει από 6 εως 10 μήνες στην Ελλάδα(ανάλογα την περιοχή), δουλεύει πολύ καλά και έχει αρκετά περιθώρια κέρδους στον καταστηματάρχη. Όπως σε όλα τα προϊόντα, έτσι και στις παγωτομηχανές υπάρχουν διάφοροι τύποι και μοντέλα μηχανών. Σ’αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τους τύπους και τις διαφορές στις παγωτομηχανές που βλέπετε στο διαδίκτυο.

Παγωτομηχανές με κριτήριο τις γεύσεις που παράγουν

Οι παγωτομηχανές είναι συνήθως είτε 1 γεύσης είτε 2+1 – δηλαδή 2 γεύσεις και ανάμεικτο των δυο γεύσεων. Οι εταιρείες που ασχολούνται με εξοπλισμό εστίασης εισάγουν κατά κύριο λόγω αυτές τις δυο παγωτομηχανές καθώς είναι και οι πιο δημοφιλείς. Στις παγωτομηχανές που έχουν 2+1 γεύσεις το ανάμεικτο βγαίνει αυτόματα και είναι η μίξη των 2 γεύσεων – δεν είναι δηλαδή μια τρίτη ξεχωριστή γεύση. Οι γεύσεις μπορούν να είναι ό,τι θέλει ο καταστηματάρχης – οι πιο δημοφιλείς όμως είναι κρέμα-σοκολάτα.

Παγωτομηχανές με βάση την μορφολογία τους

Οι παγωτομηχανές μπορεί να είναι είτε επιτραπέζιες – να ακουμπάνε δηλαδή σε τραπέζι ή πάγκο – είτε επιδαπέδιες, να είναι δηλαδή με τα ροδάκια τους, αυτόνομες. Συνήθως οι επιδαπέδιες παγωτομηχανές είναι πιο δυνατές και έχουν καλύτερη μορφολογία καθώς το εσωτερικό τους είναι πιο “ανάλαφρο” και δε ζεσταίνονται τόσο, όσο οι επιτραπέζιες. Η τελική επιλογή είναι του πελάτη κι αυτή εξαρτάται με βάση τις ανάγκες που έχει καθώς και τι διαθέσιμο χώρο έχει στο κατάστημα.

Παγωτομηχανές με κριτήριο τα χαρακτηριστικά

Το επόμενο βήμα για την αγορά της παγωτομηχανής είναι τα χαρακτηριστικά της. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η παγωτομηχανή σας όπως αντλία διόγκωσης – έστω και μικρή – , λειτουργία standby για το βράδυ, κ.ο.κ. Αυτές οι λειτουργίες θα βοηθήσουν εσάς κατά την διάρκεια της χρήσης. Π.χ. η λειτουργία standby θα σας εξοικονομήσει ένα σημαντικό χρηματικό όφελος καθώς η παγωτομηχανή το βράδυ δε θα λειτουργεί παρά μόνο θα συντηρεί το μίγμα για να μην χαλάσει!

Συντήρηση παγωτομηχανής

Η παγωτομηχανή χρειάζεται μια ελάχιστη συντήρηση εβδομαδιαία, η οποία περιλαμβάνει τη λίπανσή της μηχανής και το σχολαστικό καθάρισμά της. Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο με το καθάρισμα μιας παγωτομηχανής FrozenBAR


Ο εξοπλισμός εστίασης για το παγωτό όμως δε σταματά εδώ. Πέρα από την παγωτομηχανή μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα εξτρά πράγματα όπως συσκευές bain marie όπου έχετε την σοκολάτα μέσα και την ζεσταίνετε, μηχάνημα για να φτιάχνετε φρέσκα χωνάκια επί τόπου, μηχανές για σιρόπια παγωτού, κ.α.…